Tapahtumat

Päivälliset Sankilassa 22.8.2015

Elokuun lopun lämmin auringonpaiste helli yleisöä, joka oli saapunut  tutustumaan Sankilan kartanoon ja nauttimaan Pro Sankilan pienoisnäytelmästä Kieltolain aikaan. Näytelmän jälkeen oli tarjolla riistapäivällinen eli fasaania portviinikastikkeessa siikliperunoiden ja paahdettujen porkkanoiden kera. Jälkiruoaksi nautitiin mustikkakakkua. Päivällisellä oli mahdollisuus maistaa myös sahtia.

Myös tämän vuotisen näytelmän oli kirjoittanut Olavi Horsma-aho. Hän saikin näytelmän jälkeen Pro Sankilan puheenjohtajalta Pirjo Kivelältä lahjaksi sulkakynän ja paperia, jotta näytelmiä syntyisi myös jatkossa. Vastikään 80-vuotta täyttänyt kirjailija ei luvannut eikä kieltänyt, lupasi kirjoittaa niin kauan kuin jaksaa "tökkiä" koneellaan kirjaimia paperille.

Kerätyn asiakaspalautteen mukaan yleisö oli tullut mm. tukeakseen Pro Sankilan työtä. Monet olivat myös olleet edellisvuotena ja halusivat tulla uudestaan. Myös arvostus vanhan kulttuurimiljöön säilyttämiseen oli monessa vastauksessa. Perinteen toivottiin jatkuvan ja lisää erilaisia tapahtumia toivottiin. Tietoa tapahtumasta oli saatu Pirkkalainen lehdestä.

Alla on kuvia tapahtumasta ja videoleike pienoisnäytelmästä.

 

Get Flash to see this player.

Päivälliset Sankilassa

Uutisia

Ei uutisia

Uutisia

Ei uutisia